НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2022 563

ЗСУ на сході знищили п’ять танків і майже 180 загарбників

Збройні сили України на сході знищили п’ять танків і 178 загарбників.

Про це оперативно-тактичне угруповання «Схід» повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Українські захисники продовжують стримувати агресора в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Зокрема, 16 травня російські фашистські війська здійснили 8 атак», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що українська артилерія завдавала вогневого ураження по скупченню особового складу та техніки. Крім того, знищено склад з боєприпасами.

За інформацією ОТУ «Схід», ворог втратив до 178 чоловік особового складу, 5 танків, 7 БМП, 2 БТРи, 2 ББМ, 3 РСЗВ, артилерійську систему, 2 міномети, 5 АТТ і один БПЛА.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 16 травня ліквідували близько 27 тисяч 700 російських військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ на сході знищили п’ять танків і майже 180 загарбників 5.00 5 2
Політика / Україна
17.05.2022 563
Еще материалы раздела «Україна»