НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде справжня весна. Птуха назвала день, з якого почнеться тепло  Країни Заходу недооцінюють Путіна: у Фінляндія заявляють про небезпеку  Млинці на сироватці: найбюджетніший рецепт традиційної страви  Вівторок в Україні буде холодним, дощів і мокрого снігу побільшає  Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2022 718

«Азов» виконав наказ і дав змогу ЗСУ перегрупуватися – командир полку

Захисники Маріуполя виконали наказ та упродовж 82 днів відтягували переважаючі сили противника на себе, аби дати можливість українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Азов-Маріуполь.

«Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів. Жодне озброєння не буде працювати без професійно підготованих військовослужбовців, що робить їх найціннішим елементом армії. Задля збереження життів увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування та сподівається на підтримку українського народу», - йдеться в повідомленні.

На оприлюдненому відео командир полку "Азов" Денис Прокопенко зазначив: "Війна - це мистецтво, а не наука. Коли ти виконав поставлену задачу та зберіг максимальну кількість особового складу. Це і є вища планка управління військами. Тим більше, коли твоє рішення затверджене вищим військовим керівництвом".

Як повідомляв Укрінформ, захисники Маріуполя від початку повномасштабної війни знищити близько 6 000 російських загарбників і понад 100 одиниць ворожої бронетехніки.

Оценка материала:

5.00 / 2
«Азов» виконав наказ і дав змогу ЗСУ перегрупуватися – командир полку 5.00 5 2
Політика / Україна
17.05.2022 718
Еще материалы раздела «Україна»