<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенкавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.05.2022 600

Платний проїзд у Києві: Кличко обіцяє нові маршрути та менші інтервали метро

Столична влада була змушена поновити платний проїзд у громадському транспорті, оскільки безкоштовний проїзд обходився бюджету міста у півмільярда гривень щомісяця.

Про це повідомив у телеефірі мер Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ.

“Ми вимушені зробити платним проїзд, тому що навіть платний транспорт був дотаційним на близько чотири мільярди гривень щорічно. А коли транспорт був безкоштовним, це коштувало місту більше півмільярда гривень щомісяця”, - сказав він.

За словами Кличка, завдяки непопулярному рішенню поновити платний проїзд, буде зменшено інтервали між поїздами метрополітену з 30 до 10 хвилин, і невдовзі відкриють більше маршрутів.

Як повідомляв Укрінформ, 16 травня Київ повернув оплату за проїзд у громадському транспорті.

У Києві від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну проїзд у громадському транспорті був безкоштовним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Платний проїзд у Києві: Кличко обіцяє нові маршрути та менші інтервали метро 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
17.05.2022 600
Еще материалы раздела «Столиця»