НОВИНИ ДНЯ: Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
19.05.2022 679

Буде спекотно: синоптики дали екстремальний прогноз на літо для Києва

Погода в Києві буде спекотною. Синоптики прогнозують 30-градусні показники, а припікати сильно почне у липні, червень же буде помірним.

Про це стало відомо з прогнозу ресурсу Wisemeteo. Пише rbc.ua.

Так, у червні будуть деякі температурні коливання: перша декада місяця +17+23 градуси, в другій +20+28, а в третій декаді показники можуть досягати +30 градусів. Опадів буде немало - дощі йтимуть через день.

Липень буде для киян спекотним. Перша декада прогнозується з +21+26, а потім температура розженеться до +33 градусів. Опадів поменшає.

Серпень, за деякими прогнозами, також буде жарким і сухим. Опадів майже не буде. Невеликі дощі можливі тільки в середині місяця і в самому кінці.

Зазначимо, що увесь травень для киян буде помірно теплим. Загалом температура коливатиметься на позначках +14+21 градус. Однак синоптики прогнозують температурний стрибок до +27 в середині місяця.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буде спекотно: синоптики дали екстремальний прогноз на літо для Києва 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
19.05.2022 679
Еще материалы раздела «Столиця»