<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.05.2022 4504

М'ясна закуска зі свинячої рульки за копійки: краще ковбаси і всяких нарізок!

Свиняча рулька коштує дешево, м'яса в ній багато, а готувати її дуже просто. Відваріть м'ясо зі спеціями, приберіть кістку і залиште на пару годин під гнітом. Далі вам залишиться тільки нарізати м'ясо і насолоджуватися смачною закускою.

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Свиняча рулька - 1,5-1,7 кг
  • Часник - 6-8 зубчиків
  • Цибуля - 1 шт.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Чорний перець горошком - 6 шт.
  • Сіль - 1 ч. л. з гіркою в воду для варіння + окремо досолити готове м'ясо за смаком.

Покрокове приготування

Рульку добре помийте. Залийте водою, покладіть 0,5 головки часнику, сіль, спеції і цибулю. Варіть 2,5-3 години, поки м'ясо не буде відходити від кістки.

Готове м'ясо відокремте від кістки, поперчіть, можете підсолити за смаком, додайте подрібнений часник.

Форму вистеліть харчовою плівкою (в якості форми можна використовувати лоток, тетрапак з-під соку або молока, форму для запікання хліба і т. д.).

Викладіть рульку шкірою вниз, залийте трохи процідженого бульйону. Зверху накрийте харчовою плівкою, поставити невеликий вантаж. Залиште при кімнатній температурі до повного охолодження, потім поставте в холодильник на 6-8 годин.

Оценка материала:

5.00 / 2
М'ясна закуска зі свинячої рульки за копійки: краще ковбаси і всяких нарізок! 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.05.2022 4504
Еще материалы раздела «Суспільство»