НОВОСТИ ДНЯ: Без військкоматного рабства, але з новими сюрпризами: що нового підготував Генштаб українцям  "Це не лише Путін": Жовква висловився про те, чому Захід не може просто знищити диктатора  Крок до об'єднання? УПЦ МП може дозволити вірянам вільно молитися у церквах ПЦУ  "Що зміниться, якщо Путіна не стане?": відома українська гімнастка назвала росіян зомбованими та недалекими людьми  Дощі з грозами йтимуть до кінця тижня  Volkswagen ліквідує виробництво одного з двох заводів у Росії  Путін помре у своєму кабінеті наприкінці літа: російський екстрасенс приголомшив прогнозом щодо смерті диктаторавсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.05.2022 3568

Як приготувати ідеальний хек на сковороді. Важливе правило обсмажування

Кулінар поділилася рецептом ідеального хека на сковорідці, який виходить з хрусткою скоринкою. А всередині риба - соковита і ніжна.

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  1. Хек - 800-1000 г
  2. Яйце - 2 шт.
  3. Борошно
  4. Сіль - за смаком

Покрокове приготування риби

Очистіть хек від нутрощів і чорної плівки, видаліть плавники, почистіть луску. Наріжте рибу на порційні шматочки.

Важливо дати шматочках повністю розморозитися і прогрітися до кімнатної температури, так шматочки будуть швидше готуватися всередині. Риба не буде сирою всередині і пересмаженої зовні.

Посоліть рибу за смаком. Збийте яйця виделкою до однорідності. Трохи їх підсолити.

Обваляйте шматочки хека в борошні, потім обмокніть в яйці. Обсмажте на олії з усіх боків до рум'яності.

Викладіть рибу на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як приготувати ідеальний хек на сковороді. Важливе правило обсмажування 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
19.05.2022 3568
Еще материалы раздела «Суспільство»