<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.05.2022 4138

Як приготувати ідеальний хек на сковороді. Важливе правило обсмажування

Кулінар поділилася рецептом ідеального хека на сковорідці, який виходить з хрусткою скоринкою. А всередині риба - соковита і ніжна.

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  1. Хек - 800-1000 г
  2. Яйце - 2 шт.
  3. Борошно
  4. Сіль - за смаком

Покрокове приготування риби

Очистіть хек від нутрощів і чорної плівки, видаліть плавники, почистіть луску. Наріжте рибу на порційні шматочки.

Важливо дати шматочках повністю розморозитися і прогрітися до кімнатної температури, так шматочки будуть швидше готуватися всередині. Риба не буде сирою всередині і пересмаженої зовні.

Посоліть рибу за смаком. Збийте яйця виделкою до однорідності. Трохи їх підсолити.

Обваляйте шматочки хека в борошні, потім обмокніть в яйці. Обсмажте на олії з усіх боків до рум'яності.

Викладіть рибу на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як приготувати ідеальний хек на сковороді. Важливе правило обсмажування 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
19.05.2022 4138
Еще материалы раздела «Суспільство»