<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Росія
19.05.2022 1093

Поразка у війні та капітуляція: до чого пропагандисти готують росіян

Пропагандистські російські медіа почали перебудовувати стратегію та готувати росіян до «неочікуваних підсумків»: поразки у війні та капітуляції.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Останнім часом на театрі воєнних дій в Україні відбулося одразу кілька ключових подій: зупинка наступу ворога майже за всіма напрямками; надання Україні важкого озброєння; евакуація захисників Маріуполя з «Азовсталі». Всі ці фактори не сприяють окупантам у загарбанні українських територій. Та, не зважаючи на військові поразки, роспропаганда вимушена щоденно спілкуватись із аудиторією, яка і надалі чекає «перемог». Розуміючи, що на фоні воєнних невдач медійні історії про «біолабораторії» та «радіоактивний попіл» перестають працювати, пропагандистські медіа почали перебудовувати стратегію та готувати росіян до «неочікуваних підсумків»: поразки у війні та капітуляції», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, аргументом на користь цього є медійне затишшя у прокремлівських ЗМІ та капітуляційна риторика їх експертів.

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня росія поширила нові фейки про українських військових та «націоналістів».

Оценка материала:

5.00 / 4
Поразка у війні та капітуляція: до чого пропагандисти готують росіян 5.00 5 4
Політика / Росія
19.05.2022 1093
Еще материалы раздела «Росія»