<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травнівсі новини дня
Політика
Україна
19.05.2022 583

Війна в Україні може бути довгою – Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що наступ Росії на Донбасі застопорився, проте це не означає, що РФ відмовилась від своїх стратегічних цілей.

Про це він сказав на пресконференції у Копенгагені, повідомляє Європейська правда.

"Росія не змогла досягти своїх стратегічних цілей в Україні. Їй довелося покинути Київ і Харків, його околиці, а наступ на Донбасі застопорився", - сказав генсек НАТО.

"Але ми не вважаємо, у той же час, що Москва відмовилася від своїх стратегічних цілей, тому ми повинні бути готовими до довгої війни, що ця війна триватиме довгий час", - додав він.

За його словами, союзники НАТО повинні бути готовими підтримати Україну впродовж тривалого періоду.

"Важливо не спекулювати занадто щодо цього питання. Війни завжди непередбачувані, тому ми повинні бути готовими", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна в Україні може бути довгою – Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Україна
19.05.2022 583
Еще материалы раздела «Україна»