НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.05.2022 650

В Україні знову відчутно похолоднішає: синоптикиня розповіла, коли знизиться температура

Після теплих п'ятниці та суботи, у неділю, 22 травня, до України знову прийде похолодання. Найсвіжішою погода буде у північних областях.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Вже в суботу дощів в Україні побільшає - пройдуть скрізь, ще й з грозами, окрім Одещини, Миколаївщини, Херсонщини та Криму. У неділю, 22 травня, на Миколи, відчутно похолоднішає, вдень температура повітря знизиться до +12+18 градусів", - написала вона.

Водночас в Укргідрометцентрі зазначили, що 21 травня вночі у північно-західних, північних та східних областях, вдень в Україні, крім південної частини, очікуються грозові дощі. 22 травня невеликі, вночі у східних областях помірні короткочасні дощі, подекуди грози. Температура вночі 7-12°, у південній та східній частині 10-15°, вдень 13-18°, у південній частині та на Закарпатті 19-24°, у північних областях 10-15°. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, вдень 21 травня у західних, північних областях, 22 травня місцями в Україні пориви 15-20 м/с.

Нагадаємо, раніше докторка географічних наук Світлана Бойченко зазначила, що цього року травнева погода буде теплішою, ніж торішня. У травні на українців чекають дощі, через що приходу раннього літа очікувати не варто, пише "УНІАН".

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні знову відчутно похолоднішає: синоптикиня розповіла, коли знизиться температура 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.05.2022 650
Еще материалы раздела «Суспільство»