<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.05.2022 550

У Києві обіцяють збільшити кількість громадського транспорту

У Києві влада і надалі відслідковуватиме попит на маршрутах громадського транспорту і збільшуватиме кількість рухомого складу.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Нині мережа громадського транспорту розширюється. Міська влада й надалі буде відслідковувати попит на маршрутах і збільшувати кількість рухомого складу. Місто закликає киян бути відповідальними і сплачувати за проїзд, адже це внесок у відновлення економіки столиці і в нашу перемогу», - ідеться в повідомленні.

У КМДА нагадали, що транспортна інфраструктура столиці з 24 лютого почала працювати в умовах воєнного стану. Проїзд у транспорті здійснювався безоплатно, аби полегшити евакуацію містян із Києва. Метро почало цілодобово приймати людей та працювати як укриття.

Також у Києві понад 860 працівників комунальних підприємств дорожньо-транспортного господарства пішли захищати Україну до лав Збройних Сил і Тероборони.

Як повідомляв Укрінформ, з 16 травня у Києві повернули оплату проїзду у метро та наземному комунальному транспорті. Також у столиці скоротили інтервал руху поїздів метро.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві обіцяють збільшити кількість громадського транспорту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
20.05.2022 550
Еще материалы раздела «Столиця»