НОВИНИ ДНЯ: Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — оглядвсі новини дня
Політика
Росія
20.05.2022 509

РФ після захоплення Маріуполя кине сили в наступ на Донбасі, - розвідка Британії

Російська Федерація після остаточного захоплення Маріуполя перекине сили в наступ на Донбасі. Якщо це буде зроблено без належної підготовки, то продовжиться виснаження російських військ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter Міністерства оборони Великобританії.

"Як тільки Росія захопить Маріуполь, цілком ймовірно, що вони перекинуть свої сили для посилення операцій на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

Розвідка вважає, що український спротив в Маріуполі призвів до того, що російські війська в цьому районі повинні бути серйозно переоснащені для ефективної передислокації. І це може бути досить тривалим процесом.

"Однак російське командування перебуває під тиском необхідності досягнення оперативних цілей. Це означає, що Росія, ймовірно, швидко перерозподілить свої сили без належної підготовки, що загрожує подальшим виснаженням сил", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ після захоплення Маріуполя кине сили в наступ на Донбасі, - розвідка Британії 5.00 5 1
Політика / Росія
20.05.2022 509
Еще материалы раздела «Росія»