НОВОСТИ ДНЯ: Росія полює в Україні на західну зброю, але не може влучити – Reuters  Епіфаній просить Кабмін передати ПЦУ один із храмів Києво-Печерської Лаври  Кремль планує підрив житлових будинків у Мозирі, щоб втягнути Білорусь у війну проти України – розвідка  Навчальний рік у закладах освіти збираються почати очно, але є умови – ОП  Вчені розкрили ще одну загадку Стоунхенджа  Знову нестерпна спека: коли і де в Україні температура сягне 38°  Крах для Лукашенка, повстання та бунт: Самусь розповів, що чекає на Білорусь у разі вторгнення до Українивсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.05.2022 467

Готуємо курку як KFC, але ще смачніше: розкрито секрет хрусткого кляра

Рецепт курки KFC зберігається в строгому секреті, але, як виявилося особливий кляр можна зробити ще смачніше.

rbc_collage_template_02_650x410_21.05.22

Своїм способом поділилася відомий український кулінар Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 500 г
  • Сіль - 0,5 ч. л (за смаком)
  • Сушений часник - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Для панірування:

  • Борошно - 6 ст. л.
  • Крохмаль - 2 ст. л.
  • Молоко - 6 ст. л.
  • Розпушувач - 0,5 ч. л.
  • Яйце велике - 1 шт.
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Цукор - 0,5 ч. л.
  • Коріандр, чорний мелений перець, сушений часник - по 1/3 ч. л.

Покрокове приготування

Наріжте куряче філе на поздовжні шматочки. Додайте сіль, сушений часник і чорний перець. Дайте промаринуватися 10 хвилин.

Змішайте борошно, крохмаль, сіль, цукор, коріандр, чорний перець і сушений часник, розпушувач.

Розділіть суміш на 2 частини. В одну частину додайте яйце і молоко.

Кожен шматочок курячого філе занурте в рідкий кляр, потім в борошно. Намагайтеся добре притискати борошно до кляра. Струсіть надлишки борошна.

Обсмажте в достатній кількості рослинної олії з обох сторін по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Готуємо курку як KFC, але ще смачніше: розкрито секрет хрусткого кляра 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.05.2022 467
Еще материалы раздела «Суспільство»