<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
21.05.2022 613

Пропагандисти рф змінюють риторику: військові невдачі – це «стратегічний задум»

Для виправдання військових невдач російські пропагандисти змінюють риторику та пояснюють «стратегічним задумом» відмову від просування російських військ углиб території України.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Кілька прокремлівських медіаресурсів почали тиражувати тези, що призупинення просування російських військ углиб території України - це «стратегічний задум» військово-політичного керівництва рф для затягування бойових дій до настання холодної пори року», - йдеться в повідомленні.

Обґрунтовується така «стратегія» пропагандистами таким чином: з настанням холодів, не зважаючи на ситуацію в Україні, колективний Захід буде змушений погодитись із російським газовим ультиматумом на будь-яких умовах.

Водночас як зазначається, насправді подібними маніпуляціями російські пропагандисти намагаються маскувати воєнні поразки власних військових.

Доречною в цьому контексті є оцінка, надана генералом армії США Беном Годжесом: «З такими боями, втратами … під кінець літа … російські сили занепадуть, а Україна матиме достатній потенціал для початку контрнаступу», відзначили в Центрі протидії дезінформації.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пропагандисти рф змінюють риторику: військові невдачі – це «стратегічний задум» 5.00 5 1
Політика / Україна
21.05.2022 613
Еще материалы раздела «Україна»