НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Росія
22.05.2022 3399

Путін ухвалив остаточне рішення про війну після обряду шаманів, яких привіз Шойгу – політолог

Російський політолог, який критикує президента РФ Володимира Путіна, Валерій Соловей розповів, що у Кремлі оточення диктатора готується до серйозних політичних проблем восени.

Так, за його словами, Дмитро Медведєв вже готується до виборів президента.

Про це Соловей розповів в ефірі ФейгінLIVE. Пише ТСН. 

"Послухайте, яку радикальну ахінею несе Дмитро Медведєв. А несе він лише з однієї причини – хоче сподобатися тим, у кого зараз контрольний пакет акцій і буде контроль – це силовики. Він хоче зайти знову в ту саму річку, він хоче, щоб вибрали його. Він знає про це, і це вже неможливо приховати. Це коли я почав говорити два роки тому, це здавалося абсолютно неймовірним, зараз все більше людей про це знають. І писатиме про це не лише Times, писатимуть інші знамениті видання. І не лише Daily Mail і The Sun, їх можна було поставити ще під сумнів, але від Times ви просто так не відмахнетесь. Вони одержують відомості від розвідки. Люди з цих служб, принаймні з американських, досить непогано уявляють стан його здоров'я", – зазначив він.

Політолог додав, що ніхто з абсолютною точністю не скаже, коли помре Путін, втім, те, що "восени оточення вже очікує пов'язаних із цим політичних проблем – це факт, який стає все більш відомим".

Валерій Соловей додав, що через проблеми зі здоров'ям Путін і сам поспішає.

"Йому треба закінчити хоч якимось чином свою велику місію. Але вона якось усе не складається. І винні в цьому, мабуть, були шамани, яких він послухав. Тому що остаточне рішення він ухвалив після обрядів, проведених шаманами, яких привіз Шойгу", – зазначив він.

Нагадаємо, Валерій Соловей також розповів, що Путіна накачують таблетками і готують нову операцію. Наразі в 69-річного очільника Кремля є три діагнози.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін ухвалив остаточне рішення про війну після обряду шаманів, яких привіз Шойгу – політолог 5.00 5 2
Політика / Росія
22.05.2022 3399
Еще материалы раздела «Росія»