НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
22.05.2022 782

Героями цієї війни стали молоді командири - Залужний

Героями війни, розв'язаної росією проти нашої держави 24 лютого, стали молоді українські командири, які набувають досвіду в боях.

630_360_1646217142-519_22.05.22

Як передає Укрінформ, про це написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Фейсбуці, опублікувавши допис пам'яті загиблого бійця Вадима Журавського з позивним "Вікінг".

"Героями цієї війни стали молоді командири. Ті, хто приймає підрозділи після полеглих побратимів. Хто набуває власного досвіду у запеклих боях. Хто віддає серце, душу, здоров’я, а інколи, на жаль, життя за Україну", - наголосив Залужний.

Він додав, що українці виконають мрію "Вікінга" - здобудуть Перемогу.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Героями цієї війни стали молоді командири - Залужний 5.00 5 2
Політика / Україна
22.05.2022 782
Еще материалы раздела «Україна»