<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
22.05.2022 417

Налагодити життя у Маріуполі у найближчі два роки неможливо, - радник мера

Заблокований російськими військами Маріуполь "нереально" відновити силами окупантів найближчим часом.

Про це в ефірі загальноукраїнського телемарафону заявив радник мера Петро Андрющенко, повідомляє УНІАН.

За його словами, налагодити "нормальне життя" у місті у найближчі кілька років є неможливим.

"Зараз за житловий комплекс відповідає колишній тамада, і ми розуміємо, що воно все так там відбувається. Навіть якщо припустити, що там з'являться якісь спеціалісти, то налагодити життя у Маріуполі у найближчі два роки неможливо", - висловився чиновник.

У місті знищені комунікації, зокрема, газ доведеться, каже Андрющенко, прокладати заново.

"Тобто, жодна котельня не запрацює. І вже восени, взимку ми матимемо проблеми з опаленням. І що робити? Ніхто цим не займається. Відновити місто можна за умови відсутності бойових дій, але для цього треба мати план, спеціалістів, ресурси і, найголовніше, час. І нічого з цього немає у окупаційної влади. Тобто, все це великий обман людей, які там залишаються", - розповів Андрющенко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Налагодити життя у Маріуполі у найближчі два роки неможливо, - радник мера 5.00 5 1
Політика / Україна
22.05.2022 417
Еще материалы раздела «Україна»