НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Політика
Україна
22.05.2022 633

Україна і Польща домовилися ввести спільний контроль на кордоні, - Зеленський

Україна і Польща найближчим часом можуть ввести спільний контроль на кордоні. Це стосується прикордонного та митного контролю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на промову президента Володимира Зеленського в Раді, яку в Facebook опублікував заступник голови Офісу президента Андрій Сибіга.

Зазначимо, сьогодні в парламенті також виступав президент Польщі Анджей Дуда.

"Ми рідні. І між нами немає меж або бар'єрів. Український і польський народи ментально вони давно не поділяють. Тому ми дійшли згоди найближчим часом втілити це у відповідну двосторонню угоду. Спочатку щодо спільного прикордонно-митного контролю, а потім і єдиного умовного кордону, коли Україна буде членом Європейського союзу", - зазначив Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна і Польща домовилися ввести спільний контроль на кордоні, - Зеленський 5.00 5 1
Політика / Україна
22.05.2022 633
Еще материалы раздела «Україна»