НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Світ
22.05.2022 5323

Час "фюрера" закінчується: біограф Путіна дав свою оцінку його стану здоров'я

Експерти продовжують стверджувати, що здоров'я російського президента з кожним днем погіршується. А дехто прогнозує, що фізичний "кінець" путінської епохи та його особисто може настати навесні 2023 року.

Професор Лондонського університетського коледжу Марк Галеотті, який написав біографію Путіна, розповів Mirror, що кінець кремлівського диктатора може бути досить близьким. Пише ТСН. 

Він переконаний, що час російського лідера "кінчається", оскільки чутки про те, що хвороби Путіна лише посилюються з кожним новим днем, продовжують наростати.

Протягом кількох місяців з Москви просочувалися повідомлення про те, що 69-річний президент РФ проходить курс лікування від багатьох хвороб, зокрема і від хвороби Паркінсона та раку. Також на Путін ще чекає операція, до якої вже все готово.

Експерт вважає, що нездатність його "хваленої" армії завдала додаткової шкоди здоров'ю диктатора, а по Кремлю поширилися чутки про таємні візити "фюрера" до лікарів. Марк Галеотті вважає, що кінець Путіна та його епохи вже дуже близький.

"Час йде. У жовтні йому виповниться 70, і він явно не здоровий. Ходять чутки, що у нього може бути хвороба Паркінсона, або рак щитовидної залози, або рак крові. Я не лікар, але я уважно спостерігаю за Путіним уже 25 років і щось з його здоров'ям не так. Було дивно бачити його – людину, яка сколотила такий політичний капітал, що сидить на святкуванні Дня Перемоги над нацистами в Москві в оточенні десяти охоронців та з ковдрою на колінах ”, – каже експерт.

Оценка материала:

5.00 / 6
Час "фюрера" закінчується: біограф Путіна дав свою оцінку його стану здоров'я 5.00 5 6
Політика / Світ
22.05.2022 5323
Еще материалы раздела «Світ»