<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2022 782

Цього тижня ідеальним синоптичним днем буде 25 травня - Діденко

Ідеальним синоптичним найближчим днем буде середа, 25 травня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, новий синоптичний тиждень в Україні розпочинається підвищенням температури повітря після нещодавнього похолодання.

Уже 22 травня у західних областях потеплішає до 20-24 градусів, на решті території України очікується 16-20 градусів тепла. Тобто розмах денних градусів буде від 24-х на Закарпатті, Львівщині до 16 градусів на Луганщині, Донеччині.

Вітер в Україні стане помірним, подекуди невеликим, північно-західного напрямку, а в західних областях - південно-західного.

Атмосферний тиск буде підвищеним, тому завтра якісь істотні опади навряд можливі, лише на Лівобережжі можуть пройти локальні невеликі дощі.

У Києві 24 травня погода обіцяє бути сухою, помірно теплою, до 18-19 градусів. Дощі малоймовірні, зауважила синоптик.

"Ідеальним синоптичним найближчим днем буде середа. Якщо вам треба щось планувати на повітрі, якщо ви турбуєтесь про якісь речі, що потребують сортування на вулиці, зустрічі, заходи, чергування та інші важливі й другорядні події - якраз сміливо плануйте, у середу буде сухо, маловітряно й тепло, 22-24 градуси", - зазначила Діденко.

Цього тижня в Україні загалом повсюди потепліє ще на кілька градусів, у більшості областей повітря прогріється до 20-26 градусів. Проте вже найближчими вихідними, 28-29 травня, знову прийде похолодання, підкреслила вона.

"Але кожен весняний день наближає нас до літа, до надій та безальтернативної нашої перемоги", - додала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Цього тижня ідеальним синоптичним днем буде 25 травня - Діденко 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2022 782
Еще материалы раздела «Суспільство»