НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2022 898

До +30° та навіть вище: синоптик попередив українців про наближення літньої спеки

Підвищення температури очікується вже цього тижня.

Найближчого тижня в Україні очікується комфортна температура повітря та короткочасні дощі.

Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog. Пише УНІАН. 

За його словами, в більшості областей температура буде трохи нижче кліматичної норми, тільки в західних та південних регіонах - відповідатиме сезону.

За прогнозом синоптика, у першій половині тижня в Україні переважатимуть повітряні маси з півночі, поступово з середини тижня до нас почне надходити тепліше повітря з центральних регіонів Європи. Помітно підвищиться денна температура, яка в окремих районах південного заходу України буде перевищувати 30-градусну позначку.

Кількість опадів впродовж прогнозованого періоду очікується в межах норми, лише у східних та південних областях дощів буде помітно менше, ніж потрібно.

Оценка материала:

5.00 / 2
До +30° та навіть вище: синоптик попередив українців про наближення літньої спеки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2022 898
Еще материалы раздела «Суспільство»