<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Світ
24.05.2022 435

Генсек НАТО порадив країнам не торгувати безпекою заради економічної вигоди

Західні країни не повинні торгувати безпекою заради економічної вигоди. Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг мав на увазі дебати з приводу використання китайських технологій в мережах 5G і газопроводу "Північний потік-2" для газу з Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Ми повинні визнати, що наш економічний вибір має наслідки для нашої безпеки. Свобода важливіше, ніж вільна торгівля, захист наших цінностей важливіше, ніж прибуток", - сказав Столтенберг лідерам бізнесу на Всесвітньому економічному форумі на швейцарському курорті Давос.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генсек НАТО порадив країнам не торгувати безпекою заради економічної вигоди 5.00 5 2
Політика / Світ
24.05.2022 435
Еще материалы раздела «Світ»