НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Політика
Україна
24.05.2022 656

ЗС РФ під контролем ФСБ організували масштабне мародерство на окупованих територіях - розвідка

Командири військових частин 17-ї та підрозділів Збройних сил Російської Федерації разом із співробітниками військової контррозвідки Федеральної Служби Безпеки Росії, здійснюють нагляд за ЗС РФ, організували масове мародерство на окупованих територіях.

Mal_24.05.22

Про це повідомляє в інформації, переданій Guildhall українською розвідкою.

«Встановлено, що командиром 503 мотострілкового полку 19 мотострілкової дивізії 58 Загальновійськової Армії (в/ч 75394) полковником Євгеном Малигіним спільно зі співробітником ФСБ РФ Іваном Загуборним організовано масштабне мародерство та пограбування місцевого населення в окупованому Мелітополі», - йдеться у повідомленні.

«Такі процеси вже призвели до зростання морально-психологічної напруги в підрозділах полку, особовий склад звинувачує командування в постановці цілей меродерства та вивезення награбованого до Росії вище за завдання щодо ведення бойових дій. Ряд військовослужбовців шукають можливості донести інформацію про те, що відбувається вищому командуванню, і готові давати особисті свідчення», - повідомили у розвідці.

Нагадаємо, раніше Службою Безпеки України було опубліковано аудіоперехоплення розмови мародерів ЗС РФ, які повідомляють один одному, що представники ФСБ відбирають у них награбоване.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗС РФ під контролем ФСБ організували масштабне мародерство на окупованих територіях - розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
24.05.2022 656
Еще материалы раздела «Україна»