<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Політика
Україна
25.05.2022 573

ЗСУ знищили на сході близько 180 росіян та майже 20 одиниць військової техніки

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" Збройні сили України знищили близько 180 російських військових та майже 20 одиниць військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це оперативно-тактичне угруповання “Схід” повідомляє у Фейсбуці.

“Українські захисники продовжують стримувати агресора в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, 24 травня, російські фашистські війська здійснили три атаки. Наша артилерія наносила вогневе ураження по скупченню особового складу та техніки”, - ідеться в повідомленні.

За даними ОТУ, втрати ворога становлять особового складу до 180 осіб, два танки, п’ять БМП, три БТР, три артилерійських системи, три міномети та три БПЛА.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 24 травня ліквідували близько 29 тисяч 350 російських загарбників, що на 150 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ знищили на сході близько 180 росіян та майже 20 одиниць військової техніки 5.00 5 2
Політика / Україна
25.05.2022 573
Еще материалы раздела «Україна»