<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
25.05.2022 428

ЗСУ звільнили від російських військ 1016 населених пунктів

Збройні сили України за три місяці війни звільнили від російських окупантів більше 1 тис. населених пунктів.

Про це в ефірі телемарафону сказав речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, повідомляє Укрінформ.

“За ці три місяці українсько-російської війни українська армія звільнили вже більше тисячі населених пунктів від росіян, якщо точніше - 1016 населених пунктів", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, з 24 лютого триває повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Загарбники обстрілюють і бомбардують мирні міста й села України. В Україні запровадили воєнний стан.

Українські захисники на початку квітня звільнили територію Київської, Чернігівської, а згодом і Сумської областей. Нині триває звільнення від російських загарбників населених пунктів Харківщини.

З резервного фонду державного бюджету на відбудову звільнених від російських військ територій виділено майже 1,5 млрд гривень.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ звільнили від російських військ 1016 населених пунктів 5.00 5 1
Політика / Україна
25.05.2022 428
Еще материалы раздела «Україна»