<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.05.2022 879

Співачка Тамара Гвердцителі втекла з Росії і згадала про маму-одеситку

Артистка скасувала заплановані на півроку вперед концерти.

Грузинська і російська естрадна співачка Тамара Гвердцителі скасувала концерти в Росії. Заходи були розплановані до осені. Зараз вона знаходиться в Тбілісі. Про подробиці свого рішення зірка розповіла в інтерв'ю одному з телеканалів. Пише УНІАН. 

Причиною переїзду стала підтримка родини, каже Тамара. У неї всі предки родом з Одеси, в тому числі і мама, яка постійно плаче через обстріли міста.

"Вона часто плаче. Всі мої предки з Одеси родом. Для моєї мами там всі вулиці рідні. Дуже мені важко про це говорити", - сказала народна артистка РФ. Тамара Гвердцителі уточнила, що вона поважає Росію, так як прожила в країні більше 30 років, але "почуття Батьківщини є найвищим". Те, що в майбутньому у неї можуть бути концерти в РФ - не виключає. Однак каже, що це буде в "невизначеному майбутньому".

Оценка материала:

5.00 / 2
Співачка Тамара Гвердцителі втекла з Росії і згадала про маму-одеситку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.05.2022 879
Еще материалы раздела «Суспільство»