<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
25.05.2022 1002

Усі податки повернути: глава Мінфіну запропонував скасувати пільги, введені після початку війни

Всі податкові пільги, введені з початку війни, необхідно скасувати. Міністр фінансів Сергій Марченко вважає, що для бізнесу зроблено достатньо.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Марченка під час телемарафону.

Він обґрунтував це тим, що уряд потребує грошей для фінансування армії.

"Вважаю, що треба повернути всі податки до довоєнного рівня. Бізнесу ми допомогли, тепер треба допомогти державі, яка фінансує армію", - заявив Марченко.

Як повідомляло РБК-Україна, Верховна рада дозволила перехід бізнесу з оборотом до 10 млрд гривень на єдиний податок за ставкою 2%. Крім того, були скасовані всі митні платежі, в тому числі для ввезення автомобілів громадянами.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що якщо війна Росії проти України затягнеться на три-чотири місяці, то доведеться підвищувати податки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Усі податки повернути: глава Мінфіну запропонував скасувати пільги, введені після початку війни 5.00 5 2
Бізнес / Податки та право
25.05.2022 1002
Еще материалы раздела «Податки та право»