<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.05.2022 1944

Ніжне тістечко з повидлом з легких інгредієнтів: дуже легкий рецепт

Якщо вдома до чаю нічого немає, то можна швидко приготувати приготувати надзвичайно смачне тістечко з повидлом. Для цього потрібно зовсім трохи вільного часу та декілька інгредієнтів.

screenshot__4__13_650x410_25.05.22

Рецепт приготування поділились у кулінарному блозі "anna_tasty_story" в Instagram. Пише rbc.ua.

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:

  • вершкове масло - 200 г;
  • яйця - 2 шт;
  • цукор - 140 г;
  • розпушувач - 10 г;
  • борошно - 400 г;
  • повидло - 400 г;
  • сіль - дрібка.

Легкий спосіб приготування:

Спочатку потрібно вершкове масло кімнатної температури збити міксером з цукром та сіллю. Далі по одному додати яйця та збивати.

Після цього необхідно додати борошно та розпушувач і руками замісити тісто. На пергаменті потрібно розкачати тісто у формі прямокутника за розміром деко.

Тістечко потрібно випікати при температурі 200 градусів 15 хвилин до золотистого кольору. Кулінар зазначає, поки корж гарячий, варто обрізати боки та розділити його навпіл.

Повидлом потрібно змастити нижній та верхній шар коржів, посипати крихтою та залишити на 5-6 годин. При подачі порізати на шматочки, також можна присипати цукровою пудрою.

Оценка материала:

5.00 / 4
Ніжне тістечко з повидлом з легких інгредієнтів: дуже легкий рецепт 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
26.05.2022 1944
Еще материалы раздела «Суспільство»