<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Політика
Україна
26.05.2022 449

Російські війська оновили тактику: в Міноборони розповіли, що змінилося

Після провалу на початку повномасштабного вторгнення на територію України, російським окупантам довелося змінити тактику. Тепер вони діютю вже не так "різко".

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова речника Міноборони Олександра Мотузяника під час брифінгу.

За словами Мотузняка, росіяни перейшли до другого етапу війни й зосередились на сході та півдні України.

"Деякі тактичні зміни дій російських підрозділів також ми спостерігаємо – вони намагаються вчитися й підлаштуватися під ті умови ведення бойових дій, які зараз здійснюють українські підрозділи", - заявив речник.

Також Мотузняк зауважив, що російські військові припинили кидати піхоту й тепер намагаються вести розвідку й прораховувати можливі варіанти розвитку подій.

Також окупанти намагаються здійснювати переміщення своїх військ під час певного прикриття з повітря. Раніше ж, російські військові такого не робили, через що й зазнавали величезних втрат.

"Але, на жаль, головна тактика російської армії - тактика "випаленої землі" - нікуди не поділася. Росіяни знищують населені пункти, стирають їх із землі, знищують інфраструктуру, не шкодуючи ні людей, ні території, ні будівлі", – додав речник.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські війська оновили тактику: в Міноборони розповіли, що змінилося 5.00 5 1
Політика / Україна
26.05.2022 449
Еще материалы раздела «Україна»