НОВИНИ ДНЯ: Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.05.2022 772

У Міноборони запрацювала «гаряча лінія» для родичів полонених та зниклих безвісти

У разі пошуку осіб, які потрапили в полон або зникли безвісти, громадяни можуть звертатись на гарячу лінію Національного інформаційного бюро.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Якщо розшукуєте родичів, які потрапили в полон, зникли під час війни – звертайтесь на «гарячу лінію» Національного інформаційного бюро 1648 або +380442878165 (дзвінки з-за кордону)», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, родичам військовослужбовців ЗСУ, які потрапили в полон або вважаються безвісти зниклими, почали надходити підозрілі телефонні дзвінки та повідомлення. 25 травня у Генштабі застерегли від спілкування зі зловмисниками та наголосили, що ЗСУ не збирають коштів та не вирішують питання звільнення з полону шляхом викупу.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони запрацювала «гаряча лінія» для родичів полонених та зниклих безвісти 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.05.2022 772
Еще материалы раздела «Суспільство»