<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Україна
26.05.2022 403

Росія має ще багато зброї, наступні кілька тижнів будуть дуже важкими, - Данілов

У російських окупантів поки ще залишається багато зброї. Тому наступні декілька тижнів війни будуть дуже важкими.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter секретаря РНБО Олексія Данілова.

"У ворога ще залишається велика кількість зброї. Наступні кілька тижнів будуть дуже складними", - написав Данілов.

Він зазначив, Росія змінила тактику, зосередивши війська та атакуючи території Донецької та Луганської областей, плануючи вийти на їхні адміністративні кордони.

"Неправильно недооцінювати силу ворога. Стратегічні плани Росії залишаються незмінними - знищити Україну як державу. Щоб загроза нашій незалежності, існуванню нашої держави ніколи зі сторони РФ більше не виникала, маємо знищити "другу армію" світу, а подвиг захисників Маріуполя і "Азовсталі" увійде в історію", - написав Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія має ще багато зброї, наступні кілька тижнів будуть дуже важкими, - Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
26.05.2022 403
Еще материалы раздела «Україна»