<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.05.2022 560

В Україні буде сонячно, але вітряно: прогноз погоди на 27 травня

За прогнозом синоптиків, 27 травня, ближче до вечора циклон зі Скандинавії принесе дощі у північні та західні області.

Вдень у більшості регіонів України не очікуються опади. За прогнозом синоптиків, 27 травня, ближче до вечора циклон зі Скандинавії принесе дощі у північні та західні області.

Прогноз погоди в Україні на 27 травня по регіонах

У центральній Україні мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вдень коливатиметься від +18 до +23 °С, а вночі від +8 до +12 °С.

У західних областях України очікується мінлива хмарність, з опадів. Лише у Чернівецькій та Закарпатській областях не передбачається дощів. Денна температура повітря складе від +20 до +25 градусів за Цельсієм, а нічна температура коливатиметься від +9 до +13 °С.

На півночі України буде хмарно із проясненнями, без опадів. Стовпчики термометрів покажуть температуру повітря вдень від +18 до +22 градусів за Цельсієм, а вночі від +10 до +13 °С.

У східних регіонах України очікується невелика хмарність, без опадів. Температура повітря вдень становитиме від +19 до +23°С, а вночі від +8 до +12°С.

У південних областях України мінлива хмарність, без опадів. Денна температура повітря становитиме від +20 до +25 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +9 до +14 °С.

У Києві буде хмарно із проясненнями, без опадів. Денна температура повітря становитиме від +19 до +22 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +11 до +14 °С.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні буде сонячно, але вітряно: прогноз погоди на 27 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.05.2022 560
Еще материалы раздела «Суспільство»