<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Україна
27.05.2022 938

В Україні розповіли, навіщо знищувати Чорноморський флот і коли це може статися

Чорноморський флот потрібно знищити. Він є абсолютно деструктивним фактором не лише в Чорному морі, але й у чорноморсько-середземному регіоні.

Про це в етері телеканалу Freeдом повідомив експерт Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Михайло Самусь. Пише ТСН. 

“Україні потрібно взяти на себе лідерство у цьому процесі. Ми наразі отримуємо необхідне озброєння. Тож Чорноморський флот повинен бути знищений. Після цього ситуація в Чорному морі стабілізується, деблокуються українські порти, економічна ситуація покращиться, а також Крим матиме зовсім інший вигляд без Чорноморського флоту”, - наголосив Михайло Самусь.

Він також додав, що завдяки протикорабельним ракетам, які нам будуть передавати партнери, у нас не буде проблем навіть у Севастопольській бухті.

“Ба більше, саме з кораблів Чорноморського флоту відбуваються обстріли української території. Тому справа не в тому, що ми комусь мстимо, ми просто будемо знищувати Чорноморський флот, тому що він завдає ударів по українській території. Чим менше суден у Чорноморському флоті, тим безпечніше українським містам”, - підкреслив експерт Центру дослідження армії.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні розповіли, навіщо знищувати Чорноморський флот і коли це може статися 5.00 5 2
Політика / Україна
27.05.2022 938
Еще материалы раздела «Україна»