НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2022 2249

Яким буде літо 2022 року: прогноз погоди на три місяці

Літо 2022 року в Україні буде більш вологим, ніж зазвичай.

Погода влітку 2022 року може принести українцям чимало сюрпризів. Нас чекає як традиційна для літа спека і посуха, так і сильні грози і пориви шквального вітру. Про те, яким буде літо 2022 в Україні, розповів у своїй книзі народний синоптик Леонід Горбань. Пише УНІАН. 

В цілому кліматологи очікують, що це літо буде не таким сухим, як зазвичай. Дощів буде більше, ніж в середньому, що корисно для природи.

Погода в червні 2022 року

Червень в цілому буде теплим, але погода буде нестійкою. Місяць почнеться з похмурої і вологої погоди, потім часто будуть чергуватися сонячні і ясні дні з дощами і зливами. Наприкінці червня українцям варто чекати нестерпної спеки.

Погода в липні 2022 року

Липень цього року, швидше за все, буде жарким, але не зовсім сухим. Місяць почнеться з невеликих дощів і короткочасного похолодання. До середини місяця в Україну повернеться спека і посуха. На третьому тижні місяця можливі невеликі дощі, а далі знову буде жарко.

Погода в серпні 2022 року

В кінці літа опадів практично не буде. Серпень очікується спекотним і сухим. В середині і в кінці серпня можливі невеликі дощі. Середня температура серпня складе 24 градуси. Будуть як дуже спекотні, так і злегка прохолодні дні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Яким буде літо 2022 року: прогноз погоди на три місяці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2022 2249
Еще материалы раздела «Суспільство»