НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2022 3725

В Укргідрометцентрі розказали, яка погода чекає на українців у червні

Цього року червень в Україні буде теплішим за норму.

Цього року червень в Україні буде теплішим, ніж зазвичай, а опадів випаде у межах норми.

Такий прогноз оприлюднив Укргідрометцентр. Пише УНІАН. 

"Середня місячна температура повітря передбачається 18-23° тепла (в гірських районах 15-19°), що на 1-1,5° вище за норму", - повідомили синоптики.

За прогнозом, місячна кількість опадів очікується на рівні 49-108 мм (в Карпатах 109-164 мм), що в межах місячної норми.

Нагадаємо, за прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, цього року червень в Україні не буде спекотним. Натомість очікуються опади й помірне тепло. За його прогнозом, після мінливої погоди в травні початок літа в Україні не принесе спеки, але надалі встановиться вже більш літня погода.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Укргідрометцентрі розказали, яка погода чекає на українців у червні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2022 3725
Еще материалы раздела «Суспільство»