<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Політика
Україна
28.05.2022 1060

Загарбники зазнали суттєвих втрат та були змушені перемістити до окупованої Херсонщини військову техніку та озброєння

На Миколаївському та Криворізькому напрямках російські військові зазнали суттєвих втрат.

fc4050fc7dc1789f33fd28ecbcb0a856_28.05.22

Через це загарбники перемістили до тимчасово окупованої Херсонської області військову техніку та озброєння, поки триватиме доукомплектування розбитих підрозділів армії РФ.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України за 27 травня. Пише ТСН. 

"На Миколаївському та Криворізькому напрямках ворог у рамках логістичного забезпечення та доукомплектування підрозділів, що зазнали втрат, перемістив до Херсонської області автомобільну техніку, бойові броньовані машини та реактивні системи залпового вогню", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Командування Повітряних Сил ЗСУ, сили ЗСУ у небі над Херсонщиною збили російський винищувач.

Зазначимо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, у період від 24 лютого до 27 травня було збито 206 російських літаків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Загарбники зазнали суттєвих втрат та були змушені перемістити до окупованої Херсонщини військову техніку та озброєння 5.00 5 1
Політика / Україна
28.05.2022 1060
Еще материалы раздела «Україна»