НОВИНИ ДНЯ: Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2022 772

"Очікується стрибок градусів": синоптик розказала, коли в Україні вдарить 30-градусна спека

За прогнозом Наталки Діденко, на підвищення температура варто чекати вже наприкінці наступного тижня.

В Україні наступного тижня очікується стрімке підвищення температури, стовпчики термометрів показуватимуть до 30 градусів спеки.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Наступний уїк-енд розкрутить температуру повітря в Україні відповідно сезонному дебюту - очікується стрибок градусів до спеки, до +25...+30", - повідомила вона.

За прогнозом синоптика, завтра ж в багатьох областях України очікуються дощі.

"Дощі 28-го травня передбачаються - вночі на Заході та Півночі, вранці у Карпатах, на Київщині, Чернігівщині, завтра вдень Україна буде, як ніби в дощовому віночку - Волинь, Рівненщина, Львівщина, Карпати всі, Житомирщина, Чернігівщина, Сумщина, Луганська й Донецька області, Південна частина України", - розказала вона.

За словами синоптика, температура повітря 28 травня найвищою очікується в південній частині України, +24...+29 градусів. У східних областях буде +22...+26 градусів, у центральних областях очікується +20...+25 градусів, а у західних та північних областях повітря буде свіжішим, +17...+23 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Очікується стрибок градусів": синоптик розказала, коли в Україні вдарить 30-градусна спека 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2022 772
Еще материалы раздела «Суспільство»