<
НОВИНИ ДНЯ: Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станціювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2022 669

Укрпошта за кілька днів продала понад 3 мільйони марок «Русскій воєнний корабль... ВСЬО!»

АТ "Укрпошта", починаючи з 23 травня, продало понад 3 млн марок "Русскій воєнний корабль... ВСЬО!".

630_360_1652443051-959_28.05.22

Про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Завершується п’ятниця і завершився перший етап продажів нашої марки Укрпошта «Корабль ВСЬО!», який розпочався в понеділок, з урочистого погашення за участі Президента України та командуючого ВМС України. З того часу ми продали більше 3 мільйонів марок, що є безумовним рекордом", - повідомив Смілянський.

При цьому, за його словами, понад 1 млн марок продано онлайн, а це більше 250 000 замовлень.

"Український e-commerce ще не бачив таких цифр за декілька днів", - додав очільник Укрпошти.

Він зазначив, що замовлення, які було зроблено онлайн, вже пакують і відправляють.

"Робимо все, щоб це було якомога швидше, залучаємо партнерів, але враховуючи перший такий рекордний досвід, беремо до 2 тижнів на обробку. Ще раз - будемо докладати максимум зусиль, щоб все відправити швидше, і частина з вас вже бачить свої замовлення у статусі доставки», - зауважив Смілянський.

Про те, де, коли і як буде продаватися друга частина тиражу марки "Корабль ВСЬО!", менеджер пообіцяв оголосити 1 червня. Загалом буде продано 5 млн марок.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня Укрпошта ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану "Русскій воєнний корабль, іді…!".

23 травня в продаж була випущена марка "Русскій воєнний корабль… ВСЬО!". За перший день продажу АТ "Укрпошта" реалізувало близько 800 тисяч цих марок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрпошта за кілька днів продала понад 3 мільйони марок «Русскій воєнний корабль... ВСЬО!» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2022 669
Еще материалы раздела «Суспільство»