НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
Політика
Україна
28.05.2022 832

Остання можливість ротації без відкритої мобілізації: Кремль готує резервні батальйони для участі у війні в Україні

Група Conflict Intelligence Team отримала доступ до наказу Генерального штабу РФ від 11 травня, в якому йдеться, щоб у військових округах сформували резервні батальйони із офіцерів, контрактників і резервістів.

Зокрема, відповідно до наказу, військові округи повинні підготувати резервні батальйони, які відправлять на 30-денне навчання на полігонах по всій території Росії. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю розповів засновник Conflict Intelligence Team Руслан Левієв.

Він припустив, що це поповнення російської армії – остання можливість ротації для Кремля без відкритої мобілізації. Левієв додав, що йдеться орієнтовно про 60-70 батальйонів, які можуть відправити на війну до України для заміни підрозділів, що втратили боєздатність.

"Резервні батальйони можуть бути сформовані з офіцерів, контрактників, які ще не беруть участі у війні в Україні, а також резервістів, яких переконали підписати короткотерміновий контракт", – сказав Левієв.

Нагадаємо, як раніше повідомляло командування Повітряних сил ЗСУ, сили ЗСУ в небі над Херсонщиною збили російський винищувач.

Оценка материала:

5.00 / 2
Остання можливість ротації без відкритої мобілізації: Кремль готує резервні батальйони для участі у війні в Україні 5.00 5 2
Політика / Україна
28.05.2022 832
Еще материалы раздела «Україна»