<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
28.05.2022 502

У Білорусі обмежують в'їзд та перебування у прикордонній смузі у трьох районах, що межують з Україною

У Білорусі запроваджують обмеження на в'їзд та тимчасове перебування у прикордонній смузі на території Брагинського, Лоївського та Хойніцького районів Гомельської області, що межують з кордоном України.

Тимчасові обмеження почнуть діяти від 1 червня до 31 серпня.

Про це повідомляє Державний прикордонний комітет Республіки Білорусь. Пише ТСН. 

Обмеження, що запроваджуються, не поширюються на осіб, які виконують службові обов'язки та беруть участь у заходах з охорони Державного кордону на зазначеній території.

Також у зазначений період зупиняється видавання перепусток у прикордонну смугу на території Брагинського, Лоївського та Хойніцького районів Гомельської області.

Нагадаємо, що на Волинському та Поліському напрямках перебувають до семи батальйонів Збройних сил Білорусі, які продовжують виконувати завдання з посилення ділянки українсько-білоруського кордону. Крім цього, в Гомельській області розгорнули маневрову групу радіоелектронної боротьби зі складу армії РБ.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Білорусі обмежують в'їзд та перебування у прикордонній смузі у трьох районах, що межують з Україною 5.00 5 1
Політика / Україна
28.05.2022 502
Еще материалы раздела «Україна»