<
НОВИНИ ДНЯ: Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленського  Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємстввсі новини дня
Політика
Україна
29.05.2022 526

ЗСУ знищили російський танк разом із екіпажем

Українські захисники знищили російський танк разом із військовими.

Про це у Фейсбуці повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, передає Укрінформ.

"Воїни Січеславської бригади ДШВ ЗС України знищили російський танк разом з екіпажем (відео 18+)", - йдеться у повідомленні.

На відео, яке розміщено в дописі, зафіксовано, як десантники 25 окремої повітрянодесантнї Січеславської бригади ДШВ ЗС України знищили танк разом з російськими окупантами.

"Кожен загарбник, який приїхав в Україну, щоб принести сюди війну - назавжди залишиться на нашій священній землі!" - наголошують в Командуванні.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 28 травня ліквідували близько 30 тисяч російських військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ знищили російський танк разом із екіпажем 5.00 5 2
Політика / Україна
29.05.2022 526
Еще материалы раздела «Україна»