<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Європа
29.05.2022 1296

Путін пригрозив Макрону та Шольцу за постачання зброї Україні

Президент РФ Володимир Путін пригрозив своєму французькому колезі Еммануелю Макрону та прем'єр-міністру Німеччини Олафу Шольцу посиленням гуманітарної кризи в Україні через постачання зброї ЗСУ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Кремля.

"Під час розмови Володимир Путін застеріг Німеччину та Францію від подальших поставок зброї Україні. Путін сказав про небезпечний характер "накачування" України західною зброєю", - сказано в повідомленні Кремля.

При цьому наголошується, що, за словами голови російської держави, у разі продовження постачання озброєння "ситуація в Україні погіршиться, а гуманітарна криза посилиться".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент РФ Володимир Путін у телефонній розмові з прем'єр-міністром Німеччини Олафом Шольцем та президентом Франції Еммануелем Макроном обговорив продовольчу кризу у світі.

Також ми писали, що Шольц та Макрон закликали Путіна до прямих переговорів з українським лідером Володимиром Зеленським.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін пригрозив Макрону та Шольцу за постачання зброї Україні 5.00 5 1
Політика / Європа
29.05.2022 1296
Еще материалы раздела «Європа»