НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Політика
Україна
29.05.2022 577

У Зеленського заявили про готовність повернути РФ за залізну завісу і назвали умову

Україна потребує далекобійні реактивні системи залпового вогню для війни проти Росії. Це допоможе повернути окупантів під залізну завісу.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

За словами Подоляка, сьогодні нашим бійцам важко "відповісти" окупантам через постійні далекобійні обстріли з їх сторони. Якщо ж Захід передасть Україні необхідне озброєння, це допоможе український військовим продовжити боронити країну.

"Якщо Захід справді хоче перемоги України, може, час уже передати нам далекобійні MLRS? Трохи важко воювати, коли тебе накривають із відстані 70 км, а тобі немає чим відповісти. Україна може повернути росіян за залізну завісу, але для цього нам потрібна ефективна зброя. Тут і зараз", - пише Подоляк.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, згідно з даними видання WSJ, Сполучені Штати схвалили передачу Україні реактивних систем залпового вогню.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського заявили про готовність повернути РФ за залізну завісу і назвали умову 5.00 5 1
Політика / Україна
29.05.2022 577
Еще материалы раздела «Україна»