<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.05.2022 666

«Як тебе не любити?» Перша леді привітала киян із днем міста

Перша леді України Олена Зеленська привітала із Днем Києва.

Як передає Укрінформ, привітання дружина українського Президента оприлюднила у Фейсбуці.

"Ти прокинувся від вибухів. Ракети пробили твої стіни й понівечили вулиці. Ти навчився прислухатися до повітряних тривог і облаштовувати бомбосховища. Працювати під обстрілами. Ризикувати, допомагати, рятувати тих, кому гірше. Бути попри все", – зауважила Зеленська.

Вона підкреслила, що українській столиці вже багато років та поставила риторичне запитання: "Коли ж випаде пожити спокійно?"

"Пережив усі ті війни, переживу й цю. Пережив тих ворогів, переживу й цих", – усміхаєшся ти. І ось – твій день. Навіть під час війни ти зустрічаєш його квітами й каштанами. Як тебе не любити, Києве наш!?" – додала перша леді.

Як повідомляв Укрінформ, День Києва відзначається в останню неділю травня. Цьогоріч його святкування відбуватиметься в умовах воєнного стану.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Як тебе не любити?» Перша леді привітала киян із днем міста 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
29.05.2022 666
Еще материалы раздела «Столиця»