<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
30.05.2022 1123

У Зеленського може з'явитися конкурент, і це не Кім

На Банковій вважають, що на тлі післявоєнного суспільного попиту у Володимира Зеленського може з'явитися новий серйозний конкурент. Це Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, у якого офіс запідозрив політичні амбіції.

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Що відбувається в команді Зеленського і як війна змінює владу".

"Є політична активність Залужного. І він начебто дійсно командна людина. Сам він декларує, що не бажає йти в політику. Але іноді його поведінка говорить про зворотне. З'явився якийсь фонд, він розміщує борди. У нього є якісь консультанти, радники, ймовірно, вони і вселяють йому ці ідеї", - розповідає поінформований співрозмовник в команді Зеленського.

Втім, у важкі часи на фронті, як зараз, політичні амбіції, а також певна "ревнощі", яку деякі видатні генерали відчувають до медійної популярності Залужного, йде на третій план, і всі знову займаються справою, наголошується в матеріалі.

Нагадаємо, глава Миколаївської ОВА Віталій Кім на початку війни отримав величезну популярність завдяки своїм надихаючим відео-зверненням. Однак минулого тижня він заявив, що не балотуватиметься на наступних президентських виборах. Він також повідомив, вірив Зеленському ще з 2019 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського може з'явитися конкурент, і це не Кім 5.00 5 1
Політика / Україна
30.05.2022 1123
Еще материалы раздела «Україна»