<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.06.2022 646

До +30. Синоптикиня прогнозує теплий початок червня в Україні

Наталка Діденко вважає червень теплим та по-справжньому літнім місяцем. У перший день літа синоптикиня прогнозує високі температури.

Весняні дощі, вітер та прохолода поступово звільняють місце для літньої спеки та сонячної погоди. Наталка Діденко розповіла, яким буде перший день червня в Україні. Пише НВ. 

Вдень у більшості регіонів стовпчик термометра підніметься до позначок +24…+29 °C. У південних та східних областях місцями до +30 °C. У західних регіонах дещо прохолодніше: до +21…+25 °C. Також синоптикиня попереджає про короткочасні грозові дощі на Заході України. Літні опади прогнозують у східних, центральних та північних регіонах.

У столиці дощитиме хіба що ввечері, ймовірний дощ з грозою. Вітер помірний, південно-східного напрямку, а температура повітря до +25 °C.

Оценка материала:

5.00 / 2
До +30. Синоптикиня прогнозує теплий початок червня в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.06.2022 646
Еще материалы раздела «Суспільство»