<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Росія
02.06.2022 763

У РФ на кладовищі з'явилися десятки нових могил десантників: про смерть половини з них навіть не повідомляли рідним

У російському Ульяновську від початку нападу РФ на України 24 лютого 2022 року на кладовищі з'явилися десятки нових могил десантників.

На Заволзькому цвинтарі Ульяновська волонтери сфотографували 42 могили з датами смерті після 24 лютого 2022 року, майже всі надгробки прикрашені прапорами ВДВ, а на фото - військові у формі повітрянодесантних військ РФ.

Про це повідомляють росЗМІ. Пише ТСН. 

Як зазначається, про смерть щонайменше 21 із 42 не повідомляли ні родичі, ні ЗМІ. Російські журналісти повідомляють, що в Ульяновську базується 31 гвардійська окрема десантно-штурмова бригада, і багато хто з похованих служив саме в цьому підрозділі. Імовірно, там же служили й інші десантники.

Загалом, за підрахунками журналістів, 31 бригада ВДВ РФ втратила загиблими не менше 52 осіб, зокрема командира батальйону, підполковника Дениса Ягідарова. Місце загибелі десантників згадуються місто Гостомель під Києвом та Волноваха у Донецькій області.

Тим часом офіційна Москва ретельно приховує свої втрати у війни проти РФ і за увесь цей час лише двічі звітувала про військових, яких ліквідували ЗСУ.

Нагадаємо, станом на 1 червня загальні бойові втрати серед особового складу російських окупантів склали близько 30,7 тисячі осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
У РФ на кладовищі з'явилися десятки нових могил десантників: про смерть половини з них навіть не повідомляли рідним 5.00 5 2
Політика / Росія
02.06.2022 763
Еще материалы раздела «Росія»