<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
02.06.2022 488

Система ППО на кшталт «Залізного куполу» Україні не підходить, потрібна інша - Зеленський

Президент Володимир Зеленський обіцяє побудувати в Україні сучасну й універсальну систему протиповітряної оборони, однак відмінну від «Залізного купола» в Ізраїлі.

630_360_1651651979-924_02.06.22

Про це він розповів під час спілкування у форматі відеоконференції з українськими дітьми, які тимчасово перебувають на території Республіки Польща, та з учнями Дрогобицького ліцею, повідомляє Укрінформ.

«Авжеж, буде побудована сучасна протиповітряна оборона, побудована навіть міцніше, ніж «Залізний купол», тому що країна Ізраїль – міцна, прекрасна, але маленька, їх система нам не підходить, бо в нас київський регіон, як уся Держава Ізраїль, а то й більше. Тому для нас дуже важливо побудувати сучасну універсальну систему протиповітряної оборони. Будемо будувати», - відповів Президент на запитання дітей, чи буде в Україні збудовано систему ППО за ізраїльським прикладом.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Система ППО на кшталт «Залізного куполу» Україні не підходить, потрібна інша - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
02.06.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»