<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
02.06.2022 470

У Києві посилять контроль за дотриманням комендантської години

У Києві посилять контроль за дотриманням комендантської години, зокрема це стосується роботи нічних клубів і закладів громадського харчування.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“У Києві посилять контроль за дотриманням комендантської години. Зокрема це стосується нічних клубів і закладів громадського харчування, робота яких під час комендантської години заборонена”, - ідеться в повідомленні.

У КМДА нагадали, що під час комендантської години містом може пересуватися транспорт зі спецперепустками. Виходити на вулицю можна, тільки щоб дійти до найближчого укриття у разі сигналу повітряної тривоги.

У Києві та Київській області комендантська година триває щоночі із 23:00 до 5:00. У столиці метрополітен працює із 6:00 до 22:00, наземний громадський транспорт – із 6:00 до 22:30.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві посилять контроль за дотриманням комендантської години 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
02.06.2022 470
Еще материалы раздела «Столиця»