<
НОВИНИ ДНЯ: Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник поясниввсі новини дня
Бізнес
Економіка
05.06.2022 439

У порт Маріуполя зайшло ще одне судно під прапором рф для викрадення металопрокату

В акваторію Маріупольського порту зайшло друге судно під прапором росії для фактичного викрадення українського металопрокату.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Прямо зараз в акваторію Маріупольского порту зайшло друге судно під прапором росії і швартується під завантаження металопрокату. Апетит приходить під час їди. Мародери….» - написав Андрющенко.

Він підкреслив, що це «мародерство росії в дії».

Андрющенко раніше зазначав, що загарбники прагнуть вивезти металопрокат та залишки зерна з території Маріупольського порту. За його словами, металопрокату у порту на кілька десятків мільйонів доларів.

Судно РМ3 класу «Славутич» (порт приписки - Астрахань) із вкраденими в Маріуполі 2,5 тис. тонн металопрокату 3 травня увійшло в акваторію порту Ростов-на-Дону.

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйноване обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тис. людей. Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто на порозі екологічної та епідемічної катастрофи.

Оценка материала:

5.00 / 2
У порт Маріуполя зайшло ще одне судно під прапором рф для викрадення металопрокату 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
05.06.2022 439
Еще материалы раздела «Економіка»