<
НОВИНИ ДНЯ: Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилосявсі новини дня
Політика
Україна
05.06.2022 484

В МВС оцінили, чи може Путін застосувати ядерну зброю

Президент Росії Володимир Путін, погрожуючи нанести ядерний удар, насправді, побоїться втілити свої погрози у життя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника міністра внутрішніх справ України Вадима Денисенка під час телемарафону.

"Насправді він побоїться робити будь-який ядерний удар. І це насправді треба доносити до наших друзів закордону", - каже він.

За словами Денисенка, Путін, погрожуючи натиснути червону кнопку, звичайно, блефує і бреше.

"Ніколи в житті він не випустить ядерної ракети, але, на жаль, багато хто в світі достатньо серйозно ставиться до цієї брехні зі сторони Путіна. Він знову піднімає ставки і, на жаль, у нас є застороги, що певні країни та лідери можуть почати достатньо довго думати та обговорювати правду чи неправду говорить Путін", - пояснює радник міністра.

Водночас він нагадує, що Путін "ніколи правди не говорить".

Оценка материала:

5.00 / 1
В МВС оцінили, чи може Путін застосувати ядерну зброю 5.00 5 1
Політика / Україна
05.06.2022 484
Еще материалы раздела «Україна»